Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

Szerethető gyerekszoba mesefigurás óriás poszterrel!

2014. szeptember 30. 08:55 - OPblogmin

A gyerekszoba rendezésnél mindannyian sokat gondolkozunk azon, hogy hogyan tehetjük szerethetővé életünk legfontosabb emberkéinek lakhelyét, a gyerekszobát.

 

Mindenképpen olyan dekorációra van szükség, emelyt gyermekünk is szívesen használ vagy nézeget. Mesefigurás órák, plüss figurák, játékok a polcra… De ha igazán látványos változást akarunk elérni, akkkor próbálkozhatunk képekkel, faliposzterekkel is. Szerencsére ma már hatalmas választék van ezekből a termékekből és szerencsére ez a trend is folyamatosan fejlődik, így már egész falat beborító mesefigurás óriás poszterrek is kaphatóak.

Napjainkban nagyon kelendőek a Disney és Marvel mesefigurákat ábrázoló poszterek, mint Pókember, Csingiling, Mickey Mouse, Micimackó és tárasaik. Célszerű olyan poszter tapétát választani a gyerekszobába, amely az egész falat, vagy annak nagyobbik részét beborítja, hiszen így teljesen el tudjuk varázsolni a gyerekszoba hangulatát, és biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk örömmel fog hazajárni az iskolából, vagy óvodából és jól fogja érezni magát a saját kis birodalmában.

 

-ildi-