Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

Pénzt takaríthatsz meg a poszter tapétával

2014. szeptember 16. 05:21 - OPblogmin

Nem kell mindjárt lakásfelújításon gondolkodni, ha egy kicsit más színben akarjuk látni a megszokott környezetünket. Néha elég a bútorok helyváltoztatása, máskor ennél egy kicsit többre vágyunk. Szerencsére ma már széles választékban és kiváló minőségben kaphatók poszter tapéták, fotótapéták melyek  felrakása kellő odafigyeléssel egyedül is megy, de kérhetjük szakember segítségét is. Nos, kicsi változtatással, kicsi költséggel, nagyságrendekkel változhatja meg az adott helyiség hangulatát. Egy poszter tapéta azonnal vizuális ingert  kelt, a házigazdának pedig  remek eszköz egyénisége kifejezésére. Lehetőleg  olyan posztert válasszunk, melynek szemlélése esetén, a tapéta vizuális kommunikációja összhangban van az adott helyiség hangulatával, céljával.

8-731_Neon_Interieur_i.jpg

 

Az ajtóposzterek talán még nagyobb szabadságot adnak egy helyiség hangulatának megváltoztatására vagy éppen annak megerősítésére.  Az óvatosabbak kisebb lépésekkel  is haladhatnak a „kevesebb néha több” szemlélet követésével, és tényleg nem okozunk nagy felfordulást.  Ahogyan gyermekkorunkban jó néhány énekes vagy sportoló poszterével kitapétáztuk a szobánk falát és jól éreztük magunkat benne, ugyanígy az ajtóposzterek is felfrissítik  majd a helyiségeket.

 ajtoposzter-ontapados-summer-poppies.jpg

Legyen szellősebb házról, vagy egy kicsi  lakásról szó, a térelválasztásra bizony mindkét esetben nagy szükség lehet.  Persze nem csak a szükség, hanem a változatosság igénye is hozhatja úgy, hogy a dekorációs lehetőségek palettájából a térelválsztó felé húz a szívünk.

vizeses_terelvalaszto.jpg

Mindjárt itt egy fantasztikus újdonság a térelválasztásban, a térelválasztó textil poszter,  ami fényáteresztő, mindkét oldalon látható, és könnyen áthelyezhető. Szóval ezzel az ötletes megoldással a fürdőt, a hálót, a nappalit, sőt még a gyerekek szobáját is elválaszthatjuk. Ideális munkahelyen, szalonokban, a használatának csak a fantázia szab határt.

Kriszta