Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

Tudtad, hogy nem csak a falat lehet tapétázni?

2014. augusztus 29. 08:19 - OPblogmin

Kreatív designerek megunták, hogy a művészi tapétázást a falakra korlátozzák. De akkor hova lehet még tapétát tenni, egyáltalán milyen tapétát?

Fotótapétát az ajtókra

Bizony! ma már kaphatóak kitűnő minőségű fotó poszter tapéták ajtókra is. A választék szinte kimeríthetetlen.


Virág mintás ajtó poszterek

Az orchidea, a rózsa vagy a bambusz mintázatú ajtóposzterek közkedveltek a lakásdekorációt kedvelők körében. A virág mintázat egyedi, elegáns megjelenést ad ajtóinknak. Elfelejtheted a homogén fehér felületeket.


Tájkép, naplemente ajtó poszterek

A természet kedvelői tapétázzák ajtóikat ezekkel a poszterekkel. Teljesen átalakítja a szoba hangulatát. Nyugalmat, frissességet áraszt magából. Kortól, nemtől függetlenül minden izlésvilágot kielégít.


Térhatású ajtó poszterek

Nahát ez igazi kuriózum. Csak el ne felejtsd kinyitni az ajtót, mielőtt kilépsz rajta. Természet témájú, vagy akár ókori oszlopok, függőhid. Amit csak a kreatív elme ki tud találni. Talán ezek a leg közkedveltebb poszter tapéták. Lenyűgözö hatást ad egy egyszerű fehér ajtónak

Mint látható, rendkívül széles az ajtó poszterek választéka, olyannyira, hogy már a döntésben is nehézséget okoz. Remélem ezzel a rövid bejegyzéssel sikerült megkönnyíteni a döntést :)


- Ildi -