Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

Újra hódítanak az egész falat beborító poszter tapéták, fotótapéták

2014. augusztus 12. 10:47 - OPblogmin

Egyre többen kedvelik és választják otthonuk dekorálására a fotótapétákat. Ezek a kiváló minőségű poszterek fantasztikus módon öltöztetik fel az üres falfelületeket. Nem szükséges az egész szobát kitapétázni, egy-egy falrészt ékesítve az egész helyiségnek azonnal megváltozik a hangulata.

Az óriásposzterek mellett mára lehetőség nyílt kisebb falfelületek dekorálására is, mint például a gyerekek szobáját egy mesebeli figurákat ábrázoló poszterrel.

gyerekszoba_tapeta_3.jpg

Persze figyeljünk oda, hogy a gyermekszobát mindig az adott korosztály ízlésvilágának megfelelve díszítsük!

gyerekszoba_tapeta_2.jpg

gyerekszoba_tapeta_1.jpg

 

A használati utasítás szerint haladva a bátrabbak maguk is könnyen felragaszthatják a posztereket. A paletta igen széles és változatos, bármilyen helyiség hangulatát megváltoztathatjuk saját ízlésvilágunkra, legyen szó az irodánkról, üzletheliségünkről, nappalinkról, vagy akár a gyerekek kedvenc óvódájáról, iskolájáról. Bátran változtassunk!

Talán még nem annyira elterjedt az ajtóposzter, mint a fotótapéta, de ez nem sokáig marad így. Amint megismerik mennyire megváltoztatja a helyiség enteriőrét akár egy „ajtónyi” poszter, rögvest beleszeretnek, és máris kisebb-nagyobb változtatásokat szeretnének alkalmazni majd az otthonukban.

A téma igen változatos: művészi, vidám, naturális, természetes, gyerekes... Az ajtóposzter egyre trendibb és kifejezi az egyéniséget.

Kriszta

komment
süti beállítások módosítása