2017. feb 14.

Eljött a várva-várt idő…. lakásfelújítás

írta: OPblogmin
Eljött a várva-várt idő…. lakásfelújítás

Modern poszter tapéták

Nagyon izgalmas időszak, mikor végre sikerül megvásárolnunk álmain otthonát . Lehet, hogy még nem úgy néz ki, amilyennek megálmodtuk, kicsit kopott, netán kong az ürességtől, de ne csüggedj el, ez is az átváltozási folyamat része. Csak nyugodtan tervezz, ne kapkodj! Gondold át mit szeretsz , mi az, ami nyugalmat ad neked, amikor az otthonra gondolsz.

Van, aki a nagy világos tereket kedveli, van aki inkább elvonulna egy kicsit kuckósabb hangulatú szobába. Ha nem egyedül élsz, hanem családban, együtt tervezzetek, hogy mindenki elmondhassa a saját vágyát, és mindezeket figyelembe véve döntsetek.

A kívánt hangulatot számos berendezési tárggyal , és kiegészítővel fel tudod majd dobni, ráadásul újra reneszánszát élik az óriás poszter ...

Tovább Szólj hozzá

pószter óriásposzter poszter tapéta poszter tapéta képek

2016. nov 17.

Textil térelválasztók

írta: OPblogmin
Textil térelválasztók

Kicsi a lakásod, a fürdőszobád vagy a konyhád, mégis jó lenne egy kis intim tér? Netán van kellő tered, de te mégis megtörnéd azt? Nem akarsz falazni, csempézni, de olyan jó lenne egy kis változatosság? Persze mindezt kevés felfordulással.


A textil térelválasztókat pont ilyen esetekre találták ki. Légies, könnyű, dekoratív, és igazán kevés helyet foglal. Könnyű felszerelni és bárhová áthelyezheted, ha úgy tartja kedved.
Sőt, irodákba, üzlethelyiségekbe is bátran választhatjuk ezt a megoldást. Számtalan minta és színárnyalat közül választhatsz. Dekoráld és színezd a teret, ahol dolgozol vagy épp megpihensz!
Tovább Szólj hozzá

térelválasztók textil térelválasztók

2015. júl 07.

Vászonképek - faldekoráció egyszerűen

írta: OPblogmin
Vászonképek - faldekoráció egyszerűen

Ha lakásdekoráción gondolkodunk, a bútorokon kívül a faldekorációt is helyezzük a terveink közé. A falat rengeteg eszközzel díszíthetjük, de talán az egyik legegyszerűbb és egyik leglátványosabb a faliképek   használata. Tulajdonképp annyi dolgunk van, hogy a fal színéhez és a szoba hangulatához illeszkedő képekben gondolkodjunk. Különböző témákban válogatva különböző hatásokat érhetünk el.

Milyen faliképet tegyünk a falra?

Választhatunk virág mintás faliképeket , melyekkel természet közeli, barátságos hangulatot varázsolhatunk szobánkba. De léteznek nagyvárosokat, felhőkarcolókat ábrázoló vászonképek is, melyek modern, fiatalos hangulatot kölcsönöznek a lakásnak. Az absztrakt képekkel szintén ...

Tovább Szólj hozzá

faliképek faldekoráció vászonképek vakrámás vászonképek

2015. jún 23.

5 tipp, hogy miért is érdemes poszter tapétával fedni a falat

írta: OPblogmin
5 tipp, hogy miért is érdemes poszter tapétával fedni a falat


1. Extrém, egyedi megjelenés

Napjainkban rengeteg témájú poszter tapéta közül választhatunk. Ki-ki ízlésének megfelelően választhat. Rendkívül népszerűek az építészeti témájú fotótapéták, mint például New York felhőkarcolói vagy az Eiffel torony. Kellemes tavaszi motívumok, fák, növények erdők , vagy akár a gyerekszobába is megtalálhatjuk Pókembert, a Disney mesehősüket és a Verdák sztárjait is.


2. Kellemes közérzet

Egy jól megválasztott poszter tapéta egészen megváltoztathatja az otthon töltött órák hangulatát. Egy kellemes, nyugtató, bambusz témájú fotótapétával könnyedén távol-keleti hangulatot adhatunk lakásunknak, vagy egy jól megválasztott meleg színű naplemente folyamatos nyugalmat sugároz . Az ...

Tovább Szólj hozzá

poszter tapéta vlies tapéta vlies poszter tapéta vlies fotótapéta

2015. máj 27.

Feszített vászonképek - lakásdekorációs és ajándéktipp

írta: OPblogmin
Feszített vászonképek - lakásdekorációs és ajándéktipp

Mivel blogunk a faldekoráció különböző lehetőségeivel foglalkozik nem hagyhatjuk ki a vászon faliképeket sem. Amellett, hogy a képek rendkívül jól mutatnak szobánk falain, kitűnő ajándék is lehet egyben.

Egy jól eltalált témával nagyon nagy örömet okozhatunk szeretteinknek. A vászonképek méretüknél fogva is látványosak lehetnek. Gondoljunk csak bele, hogy 1 - 1,5 méter széles kép milyen remekül mutat a falon, vagy szépen becsomagolva ajándékként.

Fontos, hogy a vászonképet ha megvásároljuk, már keretezve vegyük meg, mert arról egyébként képkeretezővel kell megoldanunk. Divatos mostanában az úgynevezett vakrámás vászonkép, ami azt jelenti, hogy a keretezés úgy van megoldva, hogy maga a képkeret nem látszik, így az egész ...

Tovább Szólj hozzá

2015. ápr 15.

Tavaszi lakásfelújítás óriás poszter tapétával

írta: OPblogmin
Tavaszi lakásfelújítás óriás poszter tapétával

Sokunk örömére lassan, de biztosan beköszönt a tavasz. Újraindul az élet, és végre bepótolhatjuk azokat a dolgokat, amikhez télen semmi kedvünk, vagy lehetőségünk nem volt. Elkezd mocorogni bennünk a lakás átalakítás, felújítás gondolata is. Végre nyugodtan ki lehet nyitni az ablakokat és akár szobafestés vagy tapétázás is szóba jöhet.

Ha már a tapétázásnál tartunk, akkor célszerű fontolóra venni valami különlegeset: a poszter tapétát, vagy fotótapétát. Ezek a gyakran egész falat beborító óriásposzterek döbbenetes mértékben tudják a lakás hangulatát elvarázsolni. Ma már szerencsére rengeteg témakörben találhatunk ízlésünknek megfelelő poszter tapétát. Nagy divatja van napjainkban a New York, vagy más nagyvárosok ...

Tovább Szólj hozzá

gyerekszoba lakásdekoráció fotótapéta lakás felújítás poszter tapéta verdák poszter pókember poszter