Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

5 tipp, hogy miért is érdemes poszter tapétával fedni a falat

2015. június 23. 12:27 - OPblogmin


1. Extrém, egyedi megjelenés

Napjainkban rengeteg témájú poszter tapéta közül választhatunk. Ki-ki ízlésének megfelelően választhat. Rendkívül népszerűek az építészeti témájú fotótapéták, mint például New York felhőkarcolói vagy az Eiffel torony. Kellemes tavaszi motívumok, fák, növények erdők, vagy akár a gyerekszobába is megtalálhatjuk Pókembert, a Disney mesehősüket és a Verdák sztárjait is.


2. Kellemes közérzet

Egy jól megválasztott poszter tapéta egészen megváltoztathatja az otthon töltött órák hangulatát. Egy kellemes, nyugtató, bambusz témájú fotótapétával könnyedén távol-keleti hangulatot adhatunk lakásunknak, vagy egy jól megválasztott meleg színű naplemente folyamatos nyugalmat sugároz. Az ízlések eltérőek, de mindenkinek megvan az a környezet, amiben jól érzi magát.


3. Kisebb hibák elfedése

Előfordul, hogy a falon kisebb-nagyobb falhibák keletkeznek, mint például a csavarok helye, repedések vagy egy rosszul sikerült locsolás nyoma. Ebben az esetben, - hacsak nincs az eredeti tapétánkból tartalék tekercs - járhatjuk a várost, hogy ugyanolyan tapétát találjunk, mint amit esetleg 10 éve vásároltunk. Ilyenkor is nagyon hasznos lehet a poszter tapéta, hiszen nem kell a teljes fal felületet áttapétázni, hanem elég csak azt a falrészt, ahol a hiba található.


4. Minőségi poszter tapéták kaphatóak

Napjainkban már nagyon jó minőségű fotótapéták kaphatóak. Különösen jó minőségűek a VLIES (ejtsd: flíz) tapéták, amik nem gyűrődnek felragasztáskor, jól fedik az apró falhibákat, tartósak és szerencsés esetben rugalmas, erős anyagának köszönhetően a későbbiekben egészben leszedhető, illetve másik helyre újra felragasztható.


5. Egyszerűen kezelhető

A tapétázás nem mindenki számára egyszerű feladat. Azonban egy jó minőségű VLIES tapéta egy kis türelemmel és precizitással házilag is könnyedén felragasztható, hiszen nem gyűrődik, nem szakad.

- Krisz -

komment
süti beállítások módosítása