Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

Feszített vászonképek - lakásdekorációs és ajándéktipp

2015. május 27. 10:51 - OPblogmin

Mivel blogunk a faldekoráció különböző lehetőségeivel foglalkozik nem hagyhatjuk ki a vászon faliképeket sem. Amellett, hogy a képek rendkívül jól mutatnak szobánk falain, kitűnő ajándék is lehet egyben.

Egy jól eltalált témával nagyon nagy örömet okozhatunk szeretteinknek. A vászonképek méretüknél fogva is látványosak lehetnek. Gondoljunk csak bele, hogy 1 - 1,5 méter széles kép milyen remekül mutat a falon, vagy szépen becsomagolva ajándékként.

Fontos, hogy a vászonképet ha megvásároljuk, már keretezve vegyük meg, mert arról egyébként képkeretezővel kell megoldanunk. Divatos mostanában az úgynevezett vakrámás vászonkép, ami azt jelenti, hogy a keretezés úgy van megoldva, hogy maga a képkeret nem látszik, így az egész képünk egy 3 dimenziós idomot képez a falon.

A téma választék is rendkívül széles: virág mintás, városokat ábrázoló, vagy a nagyon divatos absztrakt. Ma már vannak olyan online szolgáltatások, ahol akár saját fotónkból is készíthetünk vászonképet családunkról, vagy házi kedvencünkről.

Ízelítőül válogattunk Nektek egy párat:

 

 

komment
süti beállítások módosítása