Poszter tapéták - vászonképek - térelválasztók

Faldekoráció fotótapétákkal, vászonképekkel

Tavaszi lakásfelújítás óriás poszter tapétával

2015. április 15. 14:41 - OPblogmin

Sokunk örömére lassan, de biztosan beköszönt a tavasz. Újraindul az élet, és végre bepótolhatjuk azokat a dolgokat, amikhez télen semmi kedvünk, vagy lehetőségünk nem volt. Elkezd mocorogni bennünk a lakás átalakítás, felújítás gondolata is. Végre nyugodtan ki lehet nyitni az ablakokat és akár szobafestés vagy tapétázás is szóba jöhet.

Ha már a tapétázásnál tartunk, akkor célszerű fontolóra venni valami különlegeset: a poszter tapétát, vagy fotótapétát. Ezek a gyakran egész falat beborító óriásposzterek döbbenetes mértékben tudják a lakás hangulatát elvarázsolni. Ma már szerencsére rengeteg témakörben találhatunk ízlésünknek megfelelő poszter tapétát. Nagy divatja van napjainkban a New York, vagy más nagyvárosok panoráma képeinek, de legalább ennyire divatosak a különböző virágmintás illetve absztrakt mintás tapéták.

Természetesen a gyártók a gyerekekről sem feledkeznek meg. Hihetetlenül látványos a szobafal nagyságú Pókember, vagy akár a Verdák életnagyságban. A gyermekek imádnak ilyen szobában játszani, és legyünk őszinték, mi is szívesen nosztalgiázunk a gyermeki boldogságban.

Mindez ráadásul sem anyagilag, sem pedig munkaigényben nem jelent megoldhatatlan kihívást. Az ügyesebbek akár maguktól is felhelyezhetik a posztereket a falra egy pár óra alatt, különösebb felfordulás nélkül.

- ildi -

komment
süti beállítások módosítása